• headeralles

 • ALLES OVER KUNSTNAGELS 

   VEELGESTELDE
  VRAGEN

  Waarom zetten jullie gelnagels en geen acrylnagels?

  Bij the Leopard Lounge willen we het beste voor onze klanten en kiezen we voor kwaliteitsproducten. Wij kiezen er bewust voor om alleen gelnagels te zetten en geen acrylnagels om de volgende redenen:

  Gel zorgt voor flexibiliteit en bescherming

  Gel is vele malen flexibeler dan acryl en biedt daardoor een veel betere bescherming van de natuurlijke nagel, die van nature ook flexibel is. Zo blijven je natuurlijke nagels mooi en gezond tijdens het dragen van gelnagels.

  Gel is beter voor mens en omgeving

  Bij veel budgetsalons wordt met acryl gewerkt. De materialen waarmee een acrylnagel wordt opgebouwd bevatten chemische stoffen die door bijvoorbeeld inademing op termijn schade toe kunnen brengen aan de gezondheid van de klant en nagelstylist. Zonder het te weten lijden veel mensen (6 op 10) aan acrylallergie. Acryl kan in combinatie met zwangerschap of medicijngebruik schadelijk voor de gezondheid zijn. Onze gels bevatten deze schadelijke stoffen niet waardoor de kans op allergie minimaal is en onze mooie nagels minimale schade aan mens, dier en natuur toebrengen. Schoonheid zit immers niet alleen van buiten.

  Gel is geurloos en zorgt voor een prettige salonervaring

  Onze gels zijn vrijwel geurloos wat een salonbezoek aan the Leopard Lounge een stuk aangenamer maakt dan een nagelsalon waar met acryl word gewerkt.

  Wat is nou

  precies een kunstnagel?

  Veel vrouwen denken dat er een geheel nieuwe nagel over de natuurlijke nagel wordt geplakt. Dat is niet waar. Een kunstnagel wordt zorgvuldig opgebouwd. De natuurlijke nagel wordt eerst opgeruwd, zodat de gel zo goed mogelijk kan hechten. Aan de nageltip wordt een nieuwe, eventueel langere tip van kunststof bevestigd met lijm. Over de natuurlijke nagel en de nieuwe tip worden verschillende laagjes gel aangebracht waardoor de natuurlijke nagels als het ware verstevigd worden.

  Nadat de laagjes zijn aangebracht wordt de nagel naar jouw wensen gevijld en gestyled. Dit kan heel uitgesproken, maar ook heel naturel zodat je kunstnagels nauwelijks van echte nagels zijn te onderscheiden. De nagel zit supergoed bevestigd en kan er dus niet zomaar afvallen. Wanneer je natuurlijke nagels lang genoeg zijn, is een kunststof nageltip vaak niet eens nodig en zullen we alleen gel aanbrengen om de nagels te verstevigen zodat je kunstnagels nog natuurlijker aanvoelen.

 • blok-nagelvragen-illu

 • blokgeel-730×550

 • Hoe lang duren behandelingen?

  Nieuwe set gelnagels
  Het aanbrengen van kunstnagels duurt, afhankelijk van design en de conditie handen, 2 tot 2,5 uur. Wanneer je bijvoorbeeld nagelbijt, duurt de behandeling langer omdat er een extra nagelbed moet worden gecreëerd. Ook gedetailleerde nail art en designs duren langer dan een alleen een lak.

  Opvullen gelnagels
  Opvullen duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk of dit met of zonder extra lak of styling moet gebeuren.

  Nagels verwijderen
  Gelnagels verwijderen duurt ongeveer 30-45 minuten en is afhankelijk van lengte en design.

  Behandeling natuurlijke nagels
  Het vijlen en lakken van natuurlijke nagels duurt ongeveer 30 minuten.

 • 365-450-LILA

 • BLOK365-450GEEL

 • BLOK365-450-GROEN

 • Hoe oud

  moet je zijn voor gelnagels?

  Wij zetten geen gelnagels op onvolgroeide vingers omdat we dat moreel niet verantwoord vinden. Wij hanteren daarom de leeftijdsgrens voor gelnagels van 16 jaar. Dit geldt niet voor (gel)lak, nail art en nail jewelry op natuurlijke nagels.

  Ik ben een nagelbijter, kunnen jullie mij helpen?

  Bij the Leopard Lounge schrikken we niet zo snel van de staat van handen en nagels dus nagelbijters zijn van harte welkom! Door middel van een analyse en gesprek gaan we samen op zoek naar een manier om je nagelbijtprobleem te lijf te gaan!

  Zijn lange

  nagels

  niet

  gevaarlijk?

  Er wordt vaak gedacht dat lange kunstnagels scherp zijn. Dat is niet waar. Kunstnagels zijn vele malen minder scherp dan de natuurlijke nagel, je hoeft dus niet bang te zijn dat je anderen pijn doet.

 • BLOKSALON

 • BLOKONDERBELLEN