Meer resultaten voor salon rotterdam

salon rotterdam
Kapper Rotterdam JC Hair Spa.
Neem een vriend of vriendin mee als nieuwe klant en ontvang beiden een leuke verrassing! Deel deze actie. Deel via Twitter Deel via Facebook. Beste kapper van Rotterdam. Like ons op Facebook voor de laatste updates acties. 2018 Kapper Rotterdam Beoordeling JC hair 91, / 10 118 reviews Website by Rodesk.
portugese tegel
Team Kappers Korte Lijnbaan Team Kappers.
elke keer ben ik tevreden over het eindresultaat. Ik ging er in Tilburg al heen, in Utrecht en nu ben ik ook in Rotterdam geweest. Stuk voor stuk goede kapsters, goed advies, je weet van tevoren waar je aan toe bent qua kosten en ten op zichte van andere salons en de behandeling want nét zo goed als bij een sjieke salon, zeker als je een gewone basis behandeling wilt een hele schappelijke prijs.
leifheit vloerwisser
Rob Peetoom Rotterdam Salons Rob Peetoom.
De ruime, moderne Rob Peetoom Hair Make-up salon ligt aan de Meent in Rotterdam, dus shoppen en een kappersbezoek zijn goed te combineren. De salon heeft twee aparte verdiepingen voor knippen, kleuren en make-up. Het team van Hair Make-up Rotterdam doet er alles aan om je zo mooi mogelijk te maken, zodat je innerlijke schoonheid nog meer zichtbaar wordt.
medische keuring klasse 1
Beauty Salons in Rotterdam Treatwell.
4.4 378 reviews Last minute off-peak. Aan de Mariniersweg in Rotterdam zit LoBelle Nails Lashes. Eigenaresse Romy is de salon begonnen als thuissalon, maar is ondertussen zo gegroeid dat ze met haar salon naar het Centrum van Rotterdam is verhuisd.
schoonheidssalon rotterdam
Kapsalon Rotterdam Pompenburg NKA Exclusief Ook zonder afspraak.
Onze kapsalon Rotterdam Pompenburg zit midden in het centrum van Rotterdam. Vlakbij de beroemde Hofpleinfontein. Onze salon Pompenburg is gevestigd op de Haagseveer 1 en zit op slechts 10 minuten loopafstand vanaf Rotterdam Centraal Station. Deze salon onderscheidt zich van onze andere salons door de exclusieve uitstraling.
Rotterdamse Salon.
actieve meditatie op een fantastische plek. maandag 1 oktober. de Rotterdamse Salon. is geïnspireerd op 17e eeuwse Salons. Onder het genot van hapje drankje vrijzinnige ideeën uitwisselen over kunst, wetenschap, politiek en bedrijfsleven. Anno nu netwerken met een Rotterdams hart.
Christiaankappers My WordPress Blog.
Welk niveau je ook kiest, je kunt ervan verzekerd zijn dat je tevreden de salon verlaat. In een persoonlijk consult kijken we samen welke stijl het beste bij je past en welke behandeling het haar en huid op dat moment nodig hebben.
Salon Backstage Passion, Quality Craftmanshift.
Maak kennis met onze experts. Salon Backstage staat voor passie, vakmanschap en topkwaliteit. Het is een plek waar iedere klant op zijn/haar eigen manier wordt behandeld door onze ervaren hairstylisten. Het ambitieuze en vooruitstrevende team van Backstage geeft advies op maat, afgestemd op uw persoonlijkheid.
Kapsalon eet je in Rotterdam en dit zijn de beste zaken van de stad. Kapsalon eet je in Rotterdam en dit zijn de beste zaken van de stad.
Heeft zijn hart verpand aan Rotterdam. Houdt van een bakkie en een biertje en alle geheimen die de stad rijk is. Dimsummen in Rotterdam doe je bij deze Chinese restaurants. Dit zijn de beste cocktailbars van Rotterdam. Copyright 2018 Cityguys.nl.
Sue Salon Kapsalon.
We kunnen dan ook garanderen dat we je altijd de beste behandeling van dat moment bieden. Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die SUE Salon momenteel aanbiedt. Sue Salon heeft zich ontwikkeld tot een waar professional in het aanbrengen van trendy en duurzame kleuringen.

Contacteer ons