Resultaten voor hoe krijg je gelnagels eraf

hoe krijg je gelnagels eraf
Gelnagels verwijderen Alles over Nagels.
Helaas zul je na verloop van tijd merken dat de gelnagels verwijderd moeten worden. Hier leggen we je precies uit hoe je dit het beste thuis kunt doen. Voordat je probeert je gelnagels af te pellen of ze in de douche te verwijderen geloof me, je zult niet blij zijn met de resultaten, raden we je aan om eens een wandeling naar de keuken en je make-up doos te maken.
SEO
Gelnagels verwijderen wikiHow.
Ga langzaam en zachtjes te werk om ervoor te zorgen dat je het oppervlak van je natuurlijke nagel niet vijlt. Ook al zijn beschadigingen moeilijk te vermijden wanneer je normale gelnagels verwijdert, door zachtjes te werk te gaan zul je je nagels minder beschadigen.
vaatwasser
Zó verwijder je gel nagellak zonder je nagels te beschadigen.
Wij vertellen je precies hoe je jouw gel nagellak kan verwijderen zonder dat je nagels beschadigd raken. Neem allereerst de tijd om je gel nagellak te verwijderen. Je wilt dit niet gehaast doen, omdat gel nagellak er niet zo makkelijk af gaat als gewone nagellak. Neem een grove nagelvijl en vijl de bovenste gel laag van je nagel eraf.
lijst
Gelnagels verwijderen.
Er is een nagel gebroken, of je zit met een uitgroei, of welke reden dan ook. Op deze pagina leggen we je duidelijk uit hoe je de gelnagels kan verwijderen. Wat niet werkt. Veel mensen proberen gelnagels op een foute manier te verwijderen.: Eraf trekken: niet doen, de kans is bijzonder groot dat je je natuurlijke nagels beschadigt.
gelnagels verwijderen, uitleg met demofilm hoe verwijder je een gelnagel?
In onderstaande demofilm zie je hoe je met een electrische vijl de gel kunt verwijderen. Wanneer je weinig tot geen vijl ervaring hebt is het raadzaam om het laatse deel gel af te weken. Let op tekenen die erop wijzen dat je op de natuurlijk nagel komt. Je merkt dit doordat er minder vijlstof vrijkomt, ga door totdat het grootste deel van de gellaag verwijderd is. Gebruik nu een manicure bowl of nail soakers en week het laatse laagje gel eraf, gebruik een 180 gritt vijl om de nagel in vorm te vijlen en werk de nagel met een buffer vijl na. Verzorging van gelnagels na het verwijderen.

Contacteer ons