Zoeken naar cursus gelnagels zetten

cursus gelnagels zetten
Cursus Nagelstyling Laudius Thuisstudies.
Zeer complete cursus. De cursus nagelstyling is een van de meest complete thuisstudies op het gebied van nagelstyling. Je leert niet alleen styling met acrylnagels, maar ook gelnagels, tips en sjablonen, naildesign en nailart komen aan bod. Gebruik je eigen creativiteit.
pedicure opleiding
Opleiding nagelstyliste Di-Vers Beauty.
Een to-the-point opleiding door Andrea geeft je de theoretische kennis en de praktijkervaring die je nodig hebt om je eigen studio aan huis op te zetten en succesvol te runnen. De cursus all-round betreft alle standaard technieken die je nodig hebt om een volwaardige nagelstyliste te zijn.
opleiding wimperextensions
Cursus Gelnagels Amice Opleidingscentrum.
Voor wie: Als je je aanbod wilt uitbreiden met Gelnagelbehandelingen of als je zelf veel belangstelling hebt voor nagels. Instroom: Je kunt deelnemen als je de cursus manicure of cosmetische hand-nagel, voetbehandeling hebt gevolgd. Uitstroom: Je ontvangt het certificaat Gelnagels na deelname.
Opleiding nagelstyliste
Online cursus nagelstyling Pedicure uv gel goedkoopstepedicureproducten.nl.
Online cursus nagelstyling. Online cursus nagelstyling. Online cursus gelnagels maken. Leer nu ook gelnagels maken! VIP Prijs: 4046., Online training gellak aanbrengen. Leer mooie nagels maken met gellak. VIP Prijs: 1346., Online cursus acryl nagels maken. Leer nu ook acrylnagels zetten!
excel cursus klassikaal
Klassikale opleiding Nagelstyling allround.
Schrijf je dan in voor onze professionele opleiding Allround Nagelstyling en word een bekwame Nagelstyliste. Onder begeleiding van een ervaren docent kom je alles te weten over onze huid, handen en nagels leren; ziektes en afwijkingen van de nagel; de oorzaken van nagelproblemen; de behandeling van nagelbijters, de basis van een manicure, gel of acrylnagels plaatsen, het gebruik van verschillende kleuren gelnagels, gel en acrylnagels onderhouden en verwijderen, en klanten adviseren over goede nagelstyling.
cursus opleiding
Opleiding nagelstyliste, acrylnagels cursus, gelnagels cursus. allround nagelstyliste. Opleidingen Nagelstylisten.
Inhoud: De cursus bestaat uit de volgende.: 1.Theorie / Praktijk gelnagels. Naturel tip met pink of clear. Overlay op french tips, naturel tips met french manicure. Prijs: 690, incl. Inschrijfgeld 55 euro dit bedrag kan niet worden geretourneerd. Het theorieboek is ook bij de prijs inbegrepen. Cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft. Aan het einde van de cursus krijg je je certificaat. Startdatum: is naar eigen keuze. Cursus duur: 6 lessen, 2 uur en 1 uur extra om zelfstandig te oefenen. Tijden: naar uw keuze maandag, dinsdag of woensdag s ochtends en s middags, donderdag in de avond. Een model is bij ons niet nodig daar wij beschikken over een kunsthand. De cursus is voor maximaal 2 personen omdat er dan voor iedereen maximale aandacht gegarandeerd is. De cursus Acrylnagels bestaat uit de volgende onderdelen.: 2.Zeer praktijk gericht. 3.Nieuwste nagelstyling technieken.4. Fysiologie en dermatologie. 5.Naturel en french nagels 6.Fun tips, french tips, glass tips. 7.Acryl met tipverlenging. One-Stroke 1 dag! Met het Acryl deluxe pakket heeft u een zeer uitgebreid pakket voor het zetten van acryl.
nagels zetten
Opleidingen nagelstyliste METOE NAILS.
Metoe Nails start regelmatig met opleidingen waar je leert om op een professionele manier gel of acryl nagels te zetten bij jezelf of bij anderen. Nagelstyling is het beroep van de toekomst! Iedere maand start onze 3 daagse opleiding basis acryl en gel met certificaat, inclusief een zeer uitgebreid acryl pakket waar u nog veel meer sets mee kunt zetten.
Home // Di Mar Nails // Nagelstudio Opleidingsinstituut Groothandel SanaSlankshop.
DI MAR NAILS, GEVESTIGD TE ROERMOND, IS AL RUIM 20 JAAR EEN VERTROUWD ADRES VOOR.: Het maken van natuurlijk uitziende kunstnagels en verzorging van handen en nagels. Dit kan als nagelversteviging of French manicure. Gelcolor langhoudende nagellak op natuurlijke nagels.
Opleiding Gel Nagelstyliste Cursus Gel Nagelstyliste.
Opleiding Gel Nagelstyliste. Serasta Trainingen biedt de Allround Master opleiding voor gelnagels aan.: Een mooie manier om thuis bij te verdienen. Naast dat je met deze opleiding in een nagelstudio aan de slag kan is het natuurlijk ook een prachtig mooie manier om op je vrije avonden thuis wat bij te verdienen. De prijs van deze opleiding is inclusief een uitgebreid gelnagelpakket, een herexamen en een erkend certificaat. Er zal les gegeven worden door een ervaren docent in kleine groepjes van max. Tijdens de trainingen krijgt u koffie, thee en frisdranken aangeboden. De cursus wordt afgesloten met een examen.
Nagelopleidingen in Drachten u kunt direct instromen.
Tijdens de lessen werkt u op door u zelf meegebrachte modellen en met uw eigen materialen. Om goed beslagen ten ijs te komen hebben voordelige materialen pakketten samengesteld de inhoud van deze pakketten bent u nodig tijdens uw opleiding. Maar ook kunt u met dit pakket thuis meteen beginnen nagels te zetten.
Nagelstyling Gel Nagelstyliste Opleiding Nail XL groothandel nagelproducten en nagelstyliste opleiding.
Nagelstyling Gel Nagelstyliste Opleiding. Leer als nagelstyliste professionele gelnagels zetten. Praktijk opleiding in combinatie met theorie. Opleiding duurt 6 dagen 6 uur per dag. Keuze uit meerdere soorten merken lespakketten. Volwaardig lespakket met ruim voldoende producten voor tijdens en na de opleiding.

Contacteer ons